תעביר ת'מלח
מתכונים מארץ ים המלח
חציל
חצי קילו בשר טחון
משמנים תבנית עמוקה
פורסים חציל ומסדרים תחתית בתבנית
קוצצים בצל ומערבבים עם הבשר הטחון ומתבלים במלח פלפל ופפריקה
מסדרים את הבשר על החצילים ומעל מסדרים עוד שכבה של פרוסות חציל
מכינים רביחה מקמח ביצה מלח ומים ושופכים מעל החציל עד שהרביחה מכסה את כל התבנית
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות
בתאבון
האחריות הינה של המבקר בלבד, והמועצה אינה אחראית בכל צורה שהיא לטיב ו/או לתוכן האתר והאמור באתר הינו בגדר המלצה בלבד
עיצוב: Ronnie Baruch | תכנות: tq.soft