תעביר ת'מלח
מתכונים מארץ ים המלח
3 פלפלים בצבעים שונים
2 עגבניות עדיף בשלות
4 שיני שום
לימון סחוט
מעט שמן זית
מלח לפי הטעם
1 פלפל חריף. ( אפשר בלי. ואפשר יותר...)
צולים על אש נמוכה,גלויה את הירקות. מיכל הכיוונים עד שמתרככים(. 2 3 דק מיכל כיוון)
מכניסים חם לשקית ניילון וסוגרים עד צינון חלקי.( פטנט להקל על מלאכת הקילוף)
מוציאים מהשקית, מקלפים, מסלרים את פסולת הגרעינים וקוצצים כמו לסלט.
מטבלים עם לימון מלח ושמן זית לפי בטעם.
ומתענגים.
טעים, בריא, קל, צבעוני ומפנק.
טעים. מיוחד עם מצא.
חג חרות ,כשר ושמח במיוחד לכ ו ל ם!!
דני וורד מהצאנס.
האחריות הינה של המבקר בלבד, והמועצה אינה אחראית בכל צורה שהיא לטיב ו/או לתוכן האתר והאמור באתר הינו בגדר המלצה בלבד
עיצוב: Ronnie Baruch | תכנות: tq.soft